Bröllop och fest2019-05-01T15:20:50+01:00

BRÖLLOP & FEST

 Vi har fina lokaler & kan erbjuda stora som små sällskap en skräddarsydd lösning

Lövånger Kyrkstad passar utmärkt att hyra för bröllop, födelsedagar och andra familjehögtider. Vi komponerar menyn efter era önskemål samt erbjuder övernattning i timrade kyrkstugor i 1700-talsmiljö. Varje stuga har sin speciella karaktär och är renoverad med god standard där den gamla charmen är bevarad. Brudparet disponerar Brudstugan gratis.

FEST- & BRÖLLOPSFÖRFRÅGAN

Traditionen att gifta sig i sin hembygd har tagit fart. Likaså söker blivande par efter unika miljöer för sin bröllopsfest. Lövånger Kyrkstad är ett uppskattat val.

Vi har två lokaler lämpliga för fest. En kan ta upp till 120 sittande gäster och den andra lämpar sig för ca 40 personer. Närheten till utemiljön kan dras fördel av i samband med välkomstdrinken eller i de pauser som alltid uppstår vid fester. Detta oavsett årstid.

I våra kyrkstugor kan drygt 100 personer övernatta.

Vi hjälper er med planeringen av bröllopet. Meny, boende, teknik och andra praktiska saker.

Lövånger kyrka ligger i direkt anslutning till kyrkstaden. Borgerlig vigselförrättare finns också tillgänglig om så önskas.

SKRÄDDARSY DITT BRÖLLOP HOS OSS

För att just Ert bröllop ska bli så personligt som möjligt, skräddarsyr vi varje bröllop exakt som Ni vill ha det.
Återkom med en bröllopsförfrågan så skickar vi en detaljerad prislista till Er.
Då kan ni själva välja vilka delar Ni vill ha hjälp med.
Vi har även färdigkomponerade bröllopsmenyer, om ni ej har egna förslag eller bara vill ha lite tips och självklart ingår fri bröllopsplanering från vår sida, när ni bokar ert bröllops hos oss.
Hjärtligt Välkomna att höra av Er.
Vi ser så fram emot att vara med och bidra under den bästa dagen i Era liv!