Konferens & möten2019-09-04T16:22:02+01:00

KONFERENS & MÖTEN

 Vi har fina lokaler och erbjuder stora som små sällskap en skräddarsydd lösning. På natten erbjuder vi er unika kyrkstugor med anor (och andar..) från 1700-talet.

Lövånger Kyrkstad utgör en unik miljö för konferenser och möten. Det finns sju konferenslokaler, alla unika, där den största rymmer upp till 150 personer. Vi erbjuder gratis WiFi och möblerar lokalen efter Era önskemål. I restaurangen serveras fantastiska bufféer med förmodligen mellanbygdens bästa salladsbuffé. Vi serverar även smakliga trerätters menyer om så önskas. Anläggningen har fullständiga rättigheter.

KONFERENSFÖRFRÅGAN

Bo i våra unika kyrkstugor som rymmer en till sex personer. Kyrkstugorna är renoverade till standard av god klass med dusch och wc, samtidigt har de fått behålla sin ursprungliga tidsenliga charm och i vissa av stugorna får man även dela sin stuga med energier från den ursprungliga tiden..

Vårt kök erbjuder konferensgäster frukostbuffé, kaffe/te samt lunchbuffé baserad på vällagade och lokalproducerade råvaror, mellanbygdens förmodligen fräschaste salladsbuffé, smör, bröd och måltidsdryck. Middagsmenyn bestäms efter samråd med Er. I samband med kvällssittningar kan naturligtvis också lättare rätter beställas. Vi strävar efter att använda lokalproducerade ingredienser av kött, fisk och grönsaker. Vegetariska alternativ finns som ett självklart alternativ på samtliga av våra måltider. Matallergier ska meddelas till köket, för bästa möjlighet till bra alternativ. Vi har serveringstillstånd för alkoholhaltiga drycker och goda alkoholfria alternativ.

Kontakta oss gärna för prisuppgifter för konferensupplägg.

Hjärtligt Välkomna hit!

Tel.                                     0913 – 102 03
E-post                                bokning@lovangerkyrkstad.se
Kontaktperson                 Emelie Ahlback

Stora salen

Biosittning 200 personer
Skolsittning 100 personer
U/W-möblering 120 personer
Videoprojektor
WiFi

Ryggåssalen

Biosittning 60 personer
Skolsittning 40 personer
U-möblering 25 personer
Videoprojektor
WiFi

Cyklamen

Biosittning 30 personer
Skolsittning  20 personer
U-möblering 15 personer
Videoprojektor
WiFi

Ölkällaren

Biosittning 50 personer
Styrelsesittning 30 personer
Videoprojektor
WiFi

Styrelserummet

Styrelsesittning 8 personer
Videoprojektor
WiFi